Cum aleg un ventilator cu picior?

Atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate, un ventilator cu picior reprezinta cea mai buna varianta pentru a ne racori. Aerul conditionat este nociv si stim deja ca ne afecteaza sanatatea, astfel ca trebuie sa optam pentru produse care sa ne racoreasca, sa ajute circulatia aerului in camera, dar sa nu ne afecteze in niciun fel sanatatea.

Atunci cand alegem cel mai bun ventilator cu picior, trebuie sa avem in vedere puterea lui pentru ca ea indica acea cantitate de aer necesara pentru a mobiliza un astfel de dispozitiv, dar si treptele de viteza pentru ca, uneori, avem nevoie de o putere mai mare, in timp ce, alteori, ne este de ajuns si o treapta mica de viteza.

Unele produse au in dotare functii de pulverizare a apei, astfel ca ne vor ajuta sa ne racorim mult mai repede si mai usor. Pretul ar trebui sa fie si el un criteriu definitoriu pentru ca, nu toti ne permitem sa achizitionam cele mai scumpe produse, astfel ca trebuie sa ne orientam la ventilatoare de camera cu picior, care sa se incadreze in buget.

Tipuri de ventilatoare cu picior la un pret accesibil

Rowenta Essential VU4110Ventilator cu picior fara elice – foloseste o tehnologie speciala, ce proiecteaza caldura pe raza lunga. Are o viteza foarte mare, astfel ca raceste incaperea in mod eficient. Vine la pachet cu o telecomanda magnetica. Sistemul atrage aerul in interior si emite un jet circular, care trece peste rampa cu profil de aripa de avion, canalizand atentia in directia dorita.

Sugestie de achizitieVentilator cu picior Rowenta Essential VU4110 – este un dispozitiv unic, usor de trasportat, dotat cu functii de rotire. Poate fi utilizat in preajma copiilor pentru ca nu afecteaza cu nimic sanatatea acestora. Se supune tuturor standardelor internationale pentru siguranta si are si inaltime ajustabila, astfel ca poate fi reglat in functie de necesitati. Are trei trepte de viteza, functie ce ii permite utilizatorului sa seteze viteza dorita, in functie de necesitati.

Argo Ginger WhiteVentilator cu picior de birou – are 5 lamele transparente si un unghi de inclinare, care poate fi reglat, astfel incat sa se adapteze nevoilor fiecarui utilizator. Telecomanda poate seta 3 viteze diferite, care induc 3 moduri de operare specifice: modul normal, natural si varianta sleep.

Sugestie de achizitie: Ventilator cu picior Argo Ginger White – are un design unic, astfel ca este compatibil cu locuintele realizate in maniera minimalista. Este elegant si poate fi integrat foarte usor in orice tip de locuinta. Are unghi de inclinare reglabil si posibilitate de oscilatie. Timer-ul este prevazut cu 3 viteze diferite, care pot fi selectate atat de pe panoul de comanda, cat si cu ajutorul unei telecomenzi.

Cu atatea variante la dispozitie, este destul de usor sa identifici acel produs care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Specialistii ne sfatuiesc sa acordam o atentie deosebita specificatiilor tehnice si sa cautam produse de calitate, care imbina design-ul cu o tehnica superioar

Login/Register access is temporary disabled